Contact

GABRIELLA ALFÖLDI
massage therapist
phone +36 30 275 7291
e-mail info@kristalymasszazs.hu
facebook @AlfoldiGabriellaGyogymasszor

ONLINE APPOINTMENT SCHEDULING

KRISTÁLYMASSZÁZS SALON
8. Hertelendy Street, XII-Budapest
MAP

OPEN
daily by appointment except Sundays

BESIDES CASH, YOU CAN PAY WITH CREDIT CARD, VOLUNTARY HEALTH CARE FUND CARD AND SZÉP-CARDGABRIELLA ALFÖLDI

GYÓGYMASSZŐR - CSONTKOVÁCS - KÍNAI AKUPRESSZŐR


Alföldi Gabriella vagyok, gyógymasszőr. 2002-ben szereztem gyógymasszőri képesítést, majd a csontkovácsolás fogásrendszerét is elsajátítottam. 2014-ben a hagyományos kínai akupresszúrás masszázs ismeretrendszerével bővítettem módszereimet. Holisztikus szemlélettel dolgozom: vendégeim egyedi igényeinek, panaszainak és életmódjának összefüggésében ajánlom a kezeléseket és alakítom a terápiákat. Kezeléseim fontos elemei a különböző módon feldolgozott gyógynövények és ásványi anyagok.

Hiszem, hogy mai világunkban a masszázs lételem.

Egészségmegőrző és gyógyító hatásával nélkülözhetetlen testi, lelki és szellemi harmóniánk fenntartásához. Ez az egyik legősibb, legkellemesebb és legkézenfekvőbb módszer, mely természetesen képes feloldani a testi és lelki eredetű feszültségeket és enyhíteni a múló vagy visszatérő fájdalmainkat. A masszázs az izmok és az izületek átmozgatása mellett alapvetően a szervezet tisztulását segíti és az idegrendszert stimulálja. A masszírozó kéz és a gyógyító anyagok hatására felgyorsul az anyagcsere, megszűnnek a szövetekben lévő pangások, feszülések, letapadások és a megrekedt méreganyagok nagyobb intenzitással képesek kiürülni. Az immunrendszer új lendületet kap.

Kezeléseimhez nagy tisztaságú és kiváló minőségű alapanyagokat: olajakat, növényi zsírokat, gyógynövénykivonatokat és illóolajokat használok. Speciális problémák kezelésére többek közt energetizáló magnézium-kloridot, agyagot, mézet és sót használok. Az érintés, a kéz gyógyító ereje mellett olyan korszerű technológiai eszközöket hívok segítségül, mint a Cavi-Lipo ultrahangos kavítációs gép, a BTL nyomásterápiás rendszer (nyirokcsizma), a Sano Vera SMS mikro-vákuum gép (köpölyöző gép), valamint testtekercselést és melegítő-takarót alkalmazok. Segítségükkel a méregtelenítés érezhetően fokozódik és a hatóanyagok nagyobb mértékben jutnak a szervezetbe.


Az alábbi kezelésekkel, megújuló akciókkal és kedvezményes bérletekkel várom minden kedves vendégemet:

nyugtató és revitalizáló GYÓGYMASSZÁZS

méregtelenítő KÉZI NYIROKDRENÁZS

harmonizáló KÍNAI AKURESSZÚRÁS TEST-, és TALPMASSZÁZS

méregtelenítő és remineralizáló AGYAGTERÁPIA

nyirokkeringés-élénkítő és érfalerősítő BTL NYOMÁSTERÁPIA (nyirokcsizma)

méregtelenítő Sano Vera SMS MIKRO-VÁKUUM KEZELÉS (gépi köpölyöző masszázs)

alakformáló Cavi-Lipo ULTRAHANGOS KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS